Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Lanttu 50g15kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Seiti pakaste 262g204kcal46.1g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 612g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2674g1035kcal119.6g41.8g40.2g15.8g
Valittu annoskoko1337g517kcal59.8g20.9g20.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna668g259kcal29.9g10.5g10.1g4g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160