Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)677g852kcal127.9g23g27.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g211g589kcal37.9g1.1g48.4g0g
Sipuli 226g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Kuohukerma (Ingman)188g639kcal4.1g5.8g65.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2676g4298kcal345.4g81.4g283.6g7.6g
Valittu annoskoko1338g2149kcal172.7g40.7g141.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna669g1074kcal86.4g20.4g70.9g1.9g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895