Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)1202g2813kcal235.6g51.7g186.3g0g
Ruohosipuli, tuore120g33kcal1.7g4.6g0.7g1.3g
Mineraalisuola keskiarvo 8.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2676g5802kcal474.8g113.4g386g2.6g
Valittu annoskoko1338g2901kcal237.4g56.7g193g1.3g
Annoskoko puolitettuna669g1450kcal118.7g28.4g96.5g0.7g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155