Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g4603g7824kcal690.4g0g552.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4184g2482kcal410.5g125.5g16.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g628g63kcal9.4g0g3.8g533.5g
Voi 586g4249kcal7g2.3g476.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29236kcal2234.6g255.6g2098g1067g
Valittu annoskoko10000g14618kcal1117.3g127.8g1049g533.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7309kcal558.7g63.9g524.5g266.8g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609