Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g20g120kcal4.2g1.3g10.8g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g10g71kcal0g0g8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g40g102kcal2.4g1.3g9.6g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Canderel makeutusjauhe1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio40g56kcal1.1g2.6g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g777kcal20.8g14.2g71g0g
Valittu annoskoko134g388kcal10.4g7.1g35.5g0g
Annoskoko puolitettuna67g194kcal5.2g3.6g17.8g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913