Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Paprika keltainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli25g75kcal0.9g1.1g7.5g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g255kcal3.2g8.4g22.8g1.8g
Valittu annoskoko134g127kcal1.6g4.2g11.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna67g64kcal0.8g2.1g5.7g0.5g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716