Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka5.6g22kcal0.3g4.6g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 42g16kcal0.4g2.9g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.3g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g206kcal13g18g8.2g2.2g
Valittu annoskoko134g103kcal6.5g9g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna67g51kcal3.3g4.5g2.1g0.6g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339