Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis100g112kcal22g0g3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.2g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Mustapippuri 3.1g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g361kcal53.6g3.8g14.8g2g
Valittu annoskoko134g180kcal26.8g1.9g7.4g1g
Annoskoko puolitettuna67g90kcal13.4g1g3.7g0.5g
Arvot/100g100g134kcal20g1.4g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524