Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g53g89kcal10.5g0g5.3g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g42g69kcal3.3g12.9g0.4g1.2g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 25g16kcal0.7g1.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g381kcal32g28.6g15.4g2.6g
Valittu annoskoko134g190kcal16g14.3g7.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna67g95kcal8g7.2g3.9g0.7g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.6g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759