Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 33g22kcal4.7g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Appelsiini, kuorittu 22g10kcal0.1g1.9g0.1g0.5g
Salaatti, jäävuori tuore44g4.4kcal0.5g0.4g0.1g0.4g
Kurkku 15g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g11g24kcal3g0.1g1.3g0g
Hunaja 1.5g5.1kcal0g1.2g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen1.5g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g145kcal17g9.6g3.8g2.2g
Valittu annoskoko134g73kcal8.5g4.8g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna67g36kcal4.3g2.4g1g0.6g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029