Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti66g72kcal14.4g0.1g2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2g17kcal0g0g2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punaviini 11g7.7kcal0g0g0g0g
Rusina 1.3g3.8kcal0g0.8g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow15g26kcal0.1g0.8g2.5g0g
Ohrakas ohratärkkelys2.2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g284kcal29.6g9.2g13.4g0.6g
Valittu annoskoko135g142kcal14.8g4.6g6.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna67g71kcal7.4g2.3g3.4g0.2g
Arvot/100g100g106kcal11g3.4g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355