Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)37g128kcal4.9g23.9g1.1g1.2g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 33g14kcal1.1g1.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)6.6g24kcal1.5g0g2g0g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 29g94kcal7.8g0g7g0g
Ketsuppi, Pirkka1.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g561kcal34.2g52.8g23g3g
Valittu annoskoko134g281kcal17.1g26.4g11.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna67g140kcal8.6g13.2g5.8g0.8g
Arvot/100g100g209kcal12.7g19.6g8.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158