Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 8.9g12kcal0.8g1.6g0.2g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 10g11kcal0.8g1.4g0g0.7g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Tomaattimurska 18g5.3kcal0.1g0.9g0g0.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.2g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 6.7g21kcal1.6g3.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g121kcal7.4g16.2g1.6g4.8g
Valittu annoskoko134g61kcal3.7g8.1g0.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna67g30kcal1.9g4.1g0.4g1.2g
Arvot/100g100g45kcal2.8g6g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916