Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g3.8g23kcal0g0g2.6g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g13g56kcal1g8.5g2g0.5g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g25g43kcal1.9g1.3g3.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruokosokeri14g56kcal0g13.7g0g0g
Smetana, Valio, hyla13g49kcal0.3g0.3g5.3g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g13g25kcal0.5g1.5g1.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Mustikka metsä- 31g14kcal0.2g2g0.2g1g
Liivate 1.2g4.4kcal1.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g621kcal11.8g69.6g31.8g4.4g
Valittu annoskoko134g310kcal5.9g34.8g15.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna67g155kcal3g17.4g8g1.1g
Arvot/100g100g231kcal4.4g25.9g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217665