Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g14g33kcal1.6g2.4g2.3g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.7g4.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Valio voi1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g127kcal4.8g12.2g7g1.2g
Valittu annoskoko134g64kcal2.4g6.1g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna67g32kcal1.2g3.1g1.8g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484