Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g52g13kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g9g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g38kcal1.8g5.8g0.2g2.8g
Valittu annoskoko134g19kcal0.9g2.9g0.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna67g10kcal0.5g1.5g0.1g0.7g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.2g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913