Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Paprika punainen 21g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Makaroni, tumma 17g62kcal2.3g11.3g0.5g1g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%21g13kcal0.3g0.6g1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g399kcal21.8g28.8g21g4g
Valittu annoskoko134g199kcal10.9g14.4g10.5g2g
Annoskoko puolitettuna67g100kcal5.5g7.2g5.3g1g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.7g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341