Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Linssi-punainen (raaka)14g41kcal3.4g6.7g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.2g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g134kcal8.8g22g0.8g3.2g
Valittu annoskoko134g67kcal4.4g11g0.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna67g33kcal2.2g5.5g0.2g0.8g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741