Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g62g105kcal9.3g0g7.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 56g33kcal5.5g1.7g0.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g8.4g0.8kcal0.1g0g0.1g7.2g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g393kcal30g3.4g28.2g14.4g
Valittu annoskoko134g197kcal15g1.7g14.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna67g98kcal7.5g0.9g7.1g3.6g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609