Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Linssi, punainen, Go Green21g69kcal5.1g10.3g0.2g2.5g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g2g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g196kcal10.8g24.8g4.6g5.8g
Valittu annoskoko134g98kcal5.4g12.4g2.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna67g49kcal2.7g6.2g1.2g1.5g
Arvot/100g100g73kcal4g9.2g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442