Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g7.1g25kcal0.6g5.6g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g33g76kcal6.3g0g5.7g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g22g22kcal1.7g3.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä17g13kcal0.7g2.1g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g279kcal19g22.4g12.4g1.4g
Valittu annoskoko135g139kcal9.5g11.2g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna67g70kcal4.8g5.6g3.1g0.4g
Arvot/100g100g104kcal7.1g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586