Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 12g4.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 2.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.5g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 25g6.5kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g40kcal1.8g6g0.4g1.8g
Valittu annoskoko135g20kcal0.9g3g0.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna67g10kcal0.5g1.5g0.1g0.5g
Arvot/100g100g15kcal0.7g2.2g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910