Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 26g17kcal0.8g1.3g0.9g0g
Uudet perunat keitetty42g32kcal0.7g6.7g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Keräkaali, 100g10g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g151kcal6g19.4g4.8g2.2g
Valittu annoskoko135g76kcal3g9.7g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna67g38kcal1.5g4.9g1.2g0.6g
Arvot/100g100g56kcal2.2g7.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745