Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Viinietikka balsami14g4.9kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow28g253kcal0g0g28.1g0g
Silakkafilee 84g121kcal13.5g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g813kcal27g13.6g71.2g0g
Valittu annoskoko135g407kcal13.5g6.8g35.6g0g
Annoskoko puolitettuna67g203kcal6.8g3.4g17.8g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794