Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Kukkakaali 29g7kcal0.5g0.6g0.1g0.7g
Oivariini, 752g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt15g6.7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g13g38kcal3.3g0.3g2.7g0g
Kesäkurpitsa15g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti7.3g21kcal3.7g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g223kcal20g13g10.4g3g
Valittu annoskoko135g111kcal10g6.5g5.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna67g56kcal5g3.3g2.6g0.8g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096