Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.4g0.2g0.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen14g101kcal0g0g11.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g7g18kcal1g0.2g1.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g70kcal0g17.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g875kcal10.6g116.4g40g2.8g
Valittu annoskoko135g438kcal5.3g58.2g20g1.4g
Annoskoko puolitettuna67g219kcal2.7g29.1g10g0.7g
Arvot/100g100g325kcal3.9g43.2g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081