Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 33g7.9kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g11g27kcal1.5g0.4g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g88kcal5.4g5g4.8g1.6g
Valittu annoskoko135g44kcal2.7g2.5g2.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna68g22kcal1.4g1.3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g33kcal2g1.9g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607