Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g167g466kcal31.7g0g36.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g500g285kcal7g62g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g1547kcal78.8g126g78.6g0.2g
Valittu annoskoko1340g774kcal39.4g63g39.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna670g387kcal19.7g31.5g19.7g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250