Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli500g850kcal65g12.5g60g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g280g118kcal27.4g1.1g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g200g832kcal164g14g12g2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore40g10kcal0g3.6g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 10g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)120g420kcal16.8g67.2g8g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g6022kcal554g199.2g360.6g30.4g
Valittu annoskoko1340g3011kcal277g99.6g180.3g15.2g
Annoskoko puolitettuna670g1505kcal138.5g49.8g90.2g7.6g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915