Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 288g36kcal3.2g2.8g0.6g2.9g
Tomaatti, tuore251g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Tonnikala öljyssä 376g713kcal101.9g0g33.8g0g
Kurkku, tuore150g15kcal0.9g2.5g0.2g1.1g
Kananmuna, keitetty 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g2416kcal283.8g31.2g127.2g15g
Valittu annoskoko1340g1208kcal141.9g15.6g63.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna670g604kcal71g7.8g31.8g3.8g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751