Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 878g159kcal4.9g22g3.5g6.1g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli251g753kcal9.3g11.3g75.3g0.3g
Oliiviöljy 35g311kcal0g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g2545kcal32.2g84g228.6g19.4g
Valittu annoskoko1340g1273kcal16.1g42g114.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna670g636kcal8.1g21g57.2g4.9g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716