Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali874g185kcal10.5g29.7g1.7g18.4g
Lihaliemi laimennettu 58g11kcal0g1.7g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 350g774kcal61.2g0g59.4g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g18g61kcal0.3g15.6g0g0g
Voi 41g296kcal0.5g0.2g33.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2681g2654kcal145g94.4g189.2g36.8g
Valittu annoskoko1341g1327kcal72.5g47.2g94.6g18.4g
Annoskoko puolitettuna670g664kcal36.3g23.6g47.3g9.2g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893