Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g286g443kcal40g7.1g28.6g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 204g156kcal3.8g31.7g0.4g2g
Porkkana, tuore147g41kcal0.9g8.2g0.3g3.7g
Selleri, annos 50g20g2.9kcal0.2g0.6g0g0g
Lanttu 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Palsternakka 6.1g3.9kcal0g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 4.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 8.2g2.2kcal0.1g0.1g0g0.7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 613g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g1344kcal91.6g101.6g60.4g16.4g
Valittu annoskoko1341g672kcal45.8g50.8g30.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna670g336kcal22.9g25.4g15.1g4.1g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915