Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5371g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g27g64kcal1.5g11.3g1.3g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g806g2522kcal96.7g507.5g12.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen967g1344kcal183.7g0g67.7g0g
Sipuli (kuorittu)306g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g40g363kcal0g0g40.3g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 1141g1003kcal58.2g131.2g13.7g57.1g
Dolmio Light Classico Bolognese1343g497kcal16.1g104.7g1.3g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11749kcal720.4g1538.8g274g143.4g
Valittu annoskoko10000g5875kcal360.2g769.4g137g71.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2937kcal180.1g384.7g68.5g35.9g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692