Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g525g893kcal105g0g52.5g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g415g685kcal33.2g128.7g4.2g12.5g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2685g3808kcal320.2g286g153.6g26.4g
Valittu annoskoko1343g1904kcal160.1g143g76.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna671g952kcal80.1g71.5g38.4g6.6g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759