Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha771g1280kcal146.5g0g77.1g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 220g141kcal7.1g10.6g7.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g33g88kcal2.8g16.9g0.3g4.4g
Chili paprika punainen22g8.8kcal0.4g2g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)44g88kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 165g207kcal18.2g0.4g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g3681kcal352.2g110.6g200.4g11.8g
Valittu annoskoko1344g1841kcal176.1g55.3g100.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna672g920kcal88.1g27.7g50.1g3g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905