Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g112g818kcal1.1g1.1g89.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g840g2814kcal109.2g571.2g12.6g53.8g
Kanttarelli, tuore, annos 50g140g21kcal2.5g0.6g0.7g3.1g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g28g13kcal0.4g2g0.3g0.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g140g543kcal46.2g0g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g8463kcal321g1157.8g286.4g118.2g
Valittu annoskoko1344g4232kcal160.5g578.9g143.2g59.1g
Annoskoko puolitettuna672g2116kcal80.3g289.5g71.6g29.6g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333