Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita501g1604kcal50.1g325.7g10g65.1g
Vehnäjauho, sunnuntai326g1140kcal39.1g231.3g6.8g9.8g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 56g496kcal0g0g56.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 401g120kcal11.5g14.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g7021kcal204.6g1213.6g146.6g150.2g
Valittu annoskoko1344g3511kcal102.3g606.8g73.3g75.1g
Annoskoko puolitettuna672g1755kcal51.2g303.4g36.7g37.6g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760