Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 60g136kcal8.4g1g10.8g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Pinaatti 1020g136kcal16.5g4.1g3.1g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g1756kcal58.2g35.2g148.8g33.8g
Valittu annoskoko1344g878kcal29.1g17.6g74.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna672g439kcal14.6g8.8g37.2g8.5g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790