Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 648g2222kcal66g453.3g7.8g22.7g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100g708kcal0.7g0.4g79.7g0g
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g149kcal11.5g0g11.5g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g399g199kcal12g15.9g10g0g
Ruohosipuli, tuore20g5.4kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g6933kcal210g952.6g240.6g46g
Valittu annoskoko1344g3466kcal105g476.3g120.3g23g
Annoskoko puolitettuna672g1733kcal52.5g238.2g60.2g11.5g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238