Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g2981g596kcal0g119.2g0g0g
Puna-ahven savustettu 5216g5869kcal876.8g0g260.8g0g
Soijakastike 1490g899kcal77g141.6g1.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 253g1708kcal68.1g17.5g146.9g31.2g
Sokeri 60g242kcal0g59.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18629kcal2043.8g675.8g817.8g62.4g
Valittu annoskoko10000g9315kcal1021.9g337.9g408.9g31.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4657kcal511g169g204.5g15.6g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271