Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1488g5060kcal342.3g788.7g55.1g89.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g2381g1548kcal309.5g47.6g7.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2381g3952kcal452.4g0g238.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g625g263kcal61.3g2.5g0.6g0g
Vesi2976g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g149g40kcal1.9g7.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21724kcal2334.8g1691.8g602.4g180.6g
Valittu annoskoko10000g10862kcal1167.4g845.9g301.2g90.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5431kcal583.7g423g150.6g45.2g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930