Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g71g254kcal5.7g55.7g0.4g1.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g333g760kcal63.3g0g56.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g221g221kcal16.6g33.1g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä167g125kcal6.8g20.8g1.3g5.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.3g21kcal1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2690g2785kcal188g223.8g124g14.4g
Valittu annoskoko1345g1392kcal94g111.9g62g7.2g
Annoskoko puolitettuna673g696kcal47g56g31g3.6g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586