Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt563g259kcal18g27g8.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Tonnikala öljyssä 169g321kcal45.8g0g15.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g113g79kcal12.4g2.8g1.7g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli113g338kcal4.1g4.7g33.8g0g
Tilli tuore2.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2691g3804kcal221.6g280.8g193.8g10.2g
Valittu annoskoko1346g1902kcal110.8g140.4g96.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna673g951kcal55.4g70.2g48.5g2.6g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689