Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas141g394kcal26.7g0g30.9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Ruokakerma Valio 5%225g135kcal2.7g6.3g11.3g0g
Poronliha 169g215kcal36.4g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2691g2308kcal142.8g67.2g161g4.4g
Valittu annoskoko1345g1154kcal71.4g33.6g80.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna673g577kcal35.7g16.8g40.3g1.1g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283