Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g88g26kcal0.9g3.5g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g292g102kcal4.7g20.1g0.3g4.1g
Kesäkurpitsa zucchini 292g53kcal1.6g7.3g1.2g2g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2695g512kcal16.6g70.2g15.6g15.2g
Valittu annoskoko1348g256kcal8.3g35.1g7.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna674g128kcal4.2g17.6g3.9g3.8g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671