Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g292g604kcal30.3g5.5g54.5g8.7g
Sipuli, tuore58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Lanttu 58g17kcal0.6g2.7g0.2g1g
Porkkana 233g76kcal1.4g13g0.5g6g
Selleri, annos 50g41g5.7kcal0.4g1.2g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 379g245kcal6.1g50g0.6g3.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.8g0g
Parsakaali, tuore, 257g134g40kcal6.2g2.7g0.4g2.1g
Kiinankaali raaka 100g134g24kcal2.1g3.1g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2695g2145kcal100g162.6g121g50.2g
Valittu annoskoko1348g1072kcal50g81.3g60.5g25.1g
Annoskoko puolitettuna674g536kcal25g40.7g30.3g12.6g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062