Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 183g53kcal1.8g8.4g0.5g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g84g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g84g12kcal0.8g2.5g0g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 129g22kcal2.7g0.3g0.4g3.1g
Pekoni rasvainen 79g296kcal9.5g0g29.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2695g1271kcal57g60.6g85.6g22.4g
Valittu annoskoko1348g635kcal28.5g30.3g42.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna674g318kcal14.3g15.2g21.4g5.6g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208