Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1782g232kcal20g17.5g3.6g21.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g1188g238kcal7.1g45.1g3.6g71.3g
Sipuli (kuorittu)713g192kcal9.3g34.2g1.4g12.1g
Kurkku 1188g130kcal6.7g16.6g1.2g8.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g2197g4175kcal549.3g0g219.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1627g976kcal6.5g244.1g1.6g22.8g
Kananmuna, keitetty 1306g1864kcal163.3g3.9g133.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15611kcal1524.4g722.8g730g271.8g
Valittu annoskoko10000g7806kcal762.2g361.4g365g135.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3903kcal381.1g180.7g182.5g68g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340