Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Mannasuurimo tumma 100g309kcal10.2g59.4g1.8g5.5g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g48g192kcal0g47.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai66g231kcal7.9g46.9g1.4g2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2698g2906kcal131.4g423.4g73.2g24g
Valittu annoskoko1349g1453kcal65.7g211.7g36.6g12g
Annoskoko puolitettuna675g727kcal32.9g105.9g18.3g6g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110888